Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські школярі здобули перемогу у міжнарожному англомовному конкурсі

Переможців нагородять цінними призами від Корпусу Миру після закінчення карантину. Write On! Ukraine 2020 – престижний міжнародний англомовний конкурс творчого письма, організований за ініціативи добровольців Корпусу миру. Основна мета – заохочення творчого та критичного мислення студентів. Інтелектуальні змагання проводять у три етапи – регіональний, всеукраїнський та міжнародний.

В Миколаївській області перший етап конкурсу відбувся на базі Миколаївської гімназії №4. За шанс потрапити у фінал змагалися понад 30 учнів. За підсумками волонтери Корпусу Миру обрали 12 найкращих робіт.

Зазначимо, що правила участі у конкурсі є доволі складними. Учасники мали одну годину, щоб розкрити свою думку, в есе на запропоновану тему. На столі було дозволено мати лише олівець або ручку та спеціальний бланк учасника. При оцінюванні робіт жюрі звертали особливу увагу на креативність та творчість.

У березні в столиці оголосили переможців другого етапу міжнародного конкурсу Write On! Ukraine 2020 Creative Writing Competition. Приємно, що серед 2100 конкурсантів з 22 областей України учні Миколаївської гімназії №4 посіли призові місця.

Вітаємо ученицю сьомого класу Марію Камінську та учня десятого класу Ілларіона Завацького з перемогою! Ви гідно представили Миколаївську область на міжнародній арені!

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН