Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Храм Святої Трійці у Херсоні не зачинятиметься та запровадить онлайн трансляції служби

Про це у соціальних мережах повідомив священослужитель Євгеній Сидоренко.
 – Важлива інформація для нашої церковної громади!
Дорогі брати і сестри громади храму Святої Тройці і наші друзі, які слідкують за нашим життям і служінням!
ХРАМ БУДЕ ВІДЧИНЕНИМ. Наш храм на час карантину у зв’язку з коронавірусом не зачинятиметься і в ньому продовжуватиметься недільна Служба Божа. Разом з цим ми свідомі загрози пандемії і, починаючи з минулої неділі, вжили усіх необхідних санітарних та противірусних заходів для безпечного перебування людей у нашому храмі, включно зі способом подавання Св. Причастя, про які оголосив Священний Синод ПЦУ.
МИ ПОВАЖАЄМО ДЕРЖАВУ. Наша громада дотримуватимеся усіх протиепідемічних застережень Держави і звикатиме до тимчасових обмежень.
ПРИЧАСТЯ СВЯТИХ ТАЙН здійснюється за допомогою одноразових ложок.
ХВОРИЙ, ВІДСУТНІЙ – МОЛИСЬ РАЗОМ ЧЕРЕЗ ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦЮ. Ми вже неодноразово наголошували про необхідність залишатися вдома людям, які хворіють на респіраторні захворювання, парафіянам поважного віку, особам зі слабким імунітетом, та тим від кого залежить життєдіяльність інших людей. Для того, щоб такі парафіяни не були скривджені браком спільної і одночасної молитви з рідною громадою буде здійснюватися пряма трансляція недільної Служби Божої.
Це ж стосується й усіх парафіян що в даний час перебувають поза межами України.
КОНТАКТНІ ВІТАННЯ, вшанування образів поцілунком – ВІДМІНЯЮТЬСЯ!!!
ПОДАННЯ ПРОХАНЬ НА МОЛИТВУ ON-LINE. Впроваджуємо подання записок на молитву через faceвook сторінку храму Святої Тройці: Православна Церква Святої Тройці – ПЦУ
на постійну основу. Подання імен на молитву – це не просто молитва священика за когось, а молитва на найвеличнішому богослужінні – Літургії, коли за кожного про кого ви просите виймається часточка з просфори і всипається в Кров Господню зі словами: “Омий, Господи, гріхи тих, що тут поминалися, Кров’ю Твоєю Чесною, молитвами святих Твоїх” – це найбільше, як ми ще можемо за вас помолитися до Господа! Тепер можна однаково її подати – в храмі, чи через інтернет.
ПОЖЕРТВА НА КАРТКУ. Церкві, яка живе виключно з добровільних пожертв, в умовах малої кількості парафіян на богослужіннях, буде надзвичайно складно забезпечити свою життєдіяльність. Гадаємо, що саме зараз слід наважитися і ввести в церковну практику можливість перерахунку добровільних пожертв на карткий рахунок громади (ПриватБанк: 5363 5423 0667 4905 – з поміткою “пожертви” (Сидоренко Є.В. – настоятель)). Тому, ми просто змушені в постах де можна буде викладати списки імен для молитви вказувати і номер рахунку для добровільних пожертв.
КОМУНІКАЦІЯ здійснюється за допомогою інтернету (Сторінка Фейсбук) та стільниковий звязок. Телефон храму: 095-067-74-04
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! Будемо вірити у те, що Господь Милосердний до нас і відверне усіляку кару, полегшить випробування, зцілить хворих та підкріпить слабких. Змінюймося на краще! Ретельніше молімося і служімо Богу через служіння в любові ближньому, адже Господь знову, у ці тяжкі часи, дає нам особливу можливість проявити свою любов до Нього через служіння ближньому!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН