Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Берисавські поліцейські оперативно затримали квартирного злочинця

Вдалосязатримати злодія поліцейським за годину.  Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Херонської області. Жертвою зловмисника стала жителька міста Берислав. Дівчина пояснила поліцейським, що повернулася з роботи додому, слідом за нею зайшла родичка і не щільно зачинила вхідні двері. Цим і скористався зловмисник. Коли господарка почула шум у коридорі, то вибігла з кухні і побачила навстіж відчинені двері та зникнення сумочки з документами.
Працівники Бериславського відділу поліції провели поквартирний обхід та поспілкувалися з жителями будинку. Правоохоронці встановили, що до одного з мешканців саме в час, коли сталася крадіжка, приходив гість. Поліцейські встановили місце проживання цього чоловіка. На час візиту працівників поліції він був у стані алкогольного сп’яніння і відпочивав. Сумку заявниці виявили у сараї.
Зловмиснику 38 років і він раніше судимий за майнові злочини. Чоловік розповів, що коли спускався сходами, то помітив відчинені двері однієї з квартир. Він відчинив їх і побачив у передпокої жіночу сумку, яку схопив та втік.
Нині сумку повернуто законній власниці. Відкрите кримінальне провадження з ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН