Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка введені обмеження на прийом пацієнтів

З 24 березня введені певні обмеження на прийом пацієнтів у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка», що на Херсонщині. Про це редакції  Online НК повідомила генеральний директор Центру Олена Ходорковська.

На виконання Указу Президента України від 13.03.2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2», відповідного наказу Департаменту здоров’я Херсонської облдержадміністрації від 16.03.2020 року № 229-н наказом генерального директора  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради від 23.03.2020 року, ОБМЕЖЕНО:

– прийом пацієнтів планового надання медичних послуг, а саме: скринінгові обстеження, проведення планових маніпуляцій в денному стаціонарі, не пов’язаних з наявними ускладненнями гострої респіраторної хвороби, планові щеплення організованих колективів.

– вхід до приміщення закладу в кількості не більше двох осіб. Розроблені та введені в дію з 24.03.2020 року “Клінічний маршрут пацієнта при зверненні з ознаками  респіраторного захворювання” та “Алгоритм дій медичних реєстраторів і сестер медичних”.

Лікарі працюватимуть здебільш дистанційно, інформуючи пацієнтів по телефону.

Прохання з розумінням віднестись до вимушених заходів.

Щиро бажаємо всім витримки і міцного здоров’я!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН