Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сільськогосподарський ринок «Нежданний» на Херсонщині працює з певними обмеженнями

Сільськогосподарський ринок «Нежданний» працює з певними обмеженнями

У зв’язку з виникненням загрози розповсюдження коронавірусної хвороби, з метою запобігання розповсюдження вірусу та оперативного здійснення комплексу невідкладних заходів для попередження та лікування коронавірусної хвороби (COVID-19), керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби (COVID-19)», директором виконавчим ТОВ «БВФ «Нежданний» Тетяною Батих видано наказ №13-Г «Про запровадження плану заходів спрямованих на попередження та запобігання поширенню корона вірусу COVID-19 на території оптового сільськогосподарського ринку «Нежданний» від 18.03.2020 року.

Відповідно до наказу:

  • Затверджено план профілактичних та протиепідеміологічних заходів на території ринку «Нежданний»
  • Тимчасово зупинено на час дії карантину діяльність об’єктів торгівлі, в яких реалізуються промислові групи товару
  • Заклади громадського харчування, які здійснюють он-лайн доставлення замовлень, повинні дотримуватися спеціальних правил роботи на ринку «Нежданний»
  • Оператори ринку  неухильно мають дотримуватися вимог спеціальних правил, інакше адміністрацією ринку буде обмежено їх діяльність та застосовані, передбачені Правилами роботи ринку «Нежданний» штрафні санкції.

Будьте готові до того, що Вас, відвідувачів ринку, буде забезпечено санітарним контролем. Відповідно до Плану профілактичних і протиепідеміологічних заходів на території ринку «Нежданний» буде проводитися візуальний огляд відвідувача (загальний стан, ознаки лихоманки, наявні ознаки гострого респіраторного захворювання – кашель, чхання, нежить), у разі необхідності, проводитиметься температурний скринінг. Якщо Ви відчуваєте недомагання, залишайтеся вдома та лікуйтеся під наглядом вашого сімейного лікаря. Дотримуйтеся правил поводження під час карантину та одягайте маски під час виходу з дому.

З планом профілактичних і проти епідеміологічних заходів на території ринку «Нежданний»  можете ознайомитися нижче.

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН