Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях оголосили конкурс на кращу назву нового парку

Великокопанівська сільська рада розпочала роботу над розробленням плану-схеми парку села Великі Копані. Аби парк не був безіменним, оголошено конкурс на найвлучнішу назву. Запропонуйте свою назву парку та напишіть про це в коментарях до публікації. Свою версію назви ви можете також залишити в скриньках, які знаходяться у Великокопанівській сільській раді та  Центрі надання адміністративних послуг. Робоча група з місцевого економічного розвитку вибере найкращу ідею, аби наприкінці березня провести знову  голосування та обрати назву, яка набере найбільше схвальних відгуків. Автор найвлучнішої назви отримає цінний приз під час святкування Дня села. Збір ідей триватиме до 22 березня 2020 року.

Нагадаємо, що у грудні 2019 року Великокопанівська сільська рада разом зі спеціалістами Програми DOBRE розпочали роботу над розробкою генерального плану-схеми парку села Великі Копані.

«Ми хочемо повернути парку життя, аби тут знову лунав дитячий сміх, знову гуляли люди і отримували масу позитивних емоцій від культурного відпочинку!», – зазначає сільський голова Валентина Костенко.

За планом-схемою вся територія  парку умовно буде розділена на  зони: дитячий ігровий майданчик, альтанки для відпочинку та урочистих подій. Наявні там насадження будуть залишені, а до них в компанію висадять ялівці, кипариси тощо. Стане зелено та гарно! А ще буде створено доріжки з м’яким покриттям  та покриттям ФЕМ для скейтбордистів, встановлено лавки та ліхтарі. Одним словом,  у Великих Копанях буде створена дорожня карта на найближчі декілька років оновлення публічного простору для відпочинку та дозвілля. І ще одна візитівка нашого села!

Станьте автором назви осучасненого парку! Можливо саме Ваша ідея назви парку буде найкращою! Думайте, творіть та  включайте креатив!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН