Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальники Таврійська продовжують працювати і під час карантину

23 березня, під головуванням міського голови Миколи Різака в Таврійському міськвиконкомі відбулась щотижнева апаратна нарада.

За даними керівників міських комунальних підприємств, установ та закладів освіти і культури, їх колективи працюють в умовах карантину і дотримуються всіх вимог, щоб попередити та завадити розповсюдженню в місті гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Зважаючи на впроваджений по всій Україні карантин, учні та вчителі п’ятої і сьомої шкіл до 3 квітня залишаються вдома. Але всі вони працюють за індивідуальним графіком – вчителі Viber-ом розіслали домашні завдання, щоб діти не запустили навчання. 26 березня педагоги повинні будуть відзвітувати про виконану роботу, доповіла міському голові Наталя Малинова, заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 7.

Як повідомила завідуюча дошкільним закладом «Джерельце» Лідія Зоря, вдома до 3 квітня і вихователі та персонал дитсадка. Втім щодня тут чергує по три працівника – по одному на кожне крило будівлі. Вони слідкують за тим, щоб ніхто не потрапив до закладу і не наніс збитків. Вночі дитсадок під наглядом охоронця.

В штатному режимі працює «Таврійське ЖЕУ». Начальник ЖЕУ Олександр Главацький розповідає, комунальники, як завжди, виконують заявки мешканців багатоповерхівок. Проте тимчасово призупиняють планові заміни труб та іншого, щоб менше ходити по квартирам і не контактувати з людьми, зосередившись виключно на аварійних заявках.

Минулого тижня, повідомив Олександр Арсентійович, більшість заявок стосувалась ремонту водопостачання багатоповерхівок. Разом з працівниками «Таврійського водоканалу» ЖЕУ замінили труби на вводі до будинків по вул. Франко, 5-А та Вокзальна, 66.

Під час наради міський голова привітав Олександра Арсентійовича Главацького з днем народження і побажав імениннику втілення самих сміливих його ідей.

Нічого не змінилось в графіку санітарної очистки міста та роботі КП «Комунальний сервіс». За словами директора комунального підприємства Галини Волянюк, за тиждень ліквідовано стихійні звалища та купи гілок на самих сміттємайданчиках.  

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН