Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На період карантину миколаївським пільговикам скасували право безкоштовного проїзду

Пільгову категорію громадян частково обмежили в праві безкоштовного проїзду на період карантину. 20 березня таке рішення прийняли члени виконкому в телефонному режимі.

Про збільшення вартості проїзду в рішенні не йшлось. 21 березня на маршрути не вийшло 266 машин приватних перевізників.

Миколаївських пільговиків на період карантину обмежили в праві безкоштовного проїзду

Олександр Сєнкевич – Миколаївський міський голова

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич каже: “Із п’ятої ранку, з 5:30 до десятої ранку, а також з 16:00 до 19:00 усі пільгові категорії не будуть перевозитись безкоштовно. Це означає, що всі хто хоче в цей час проїхати, повинні сплатити за свій проїзд. Ці заходи прийняті на час проведення карантину. Одна з найбільших проблем в нас сьогодні є внутрішнє перевезення в місті Миколаєві, зараз ми працюємо над зменшенням маршрутів, аби вони не перетинались і були більш економічно вигідними для приватних перевізників. Вчора, станом на суботу, не вийшло 266 одиниць транспорту, приватного транспорту, на території міста”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Вместо помощи пенсионерам в этих сложных условиях надвигающегося коронавируса, их еще и лишают теперь льготного проезда на работу и с работы. Они должны теперь платить, работая на тех, кто это придумал. Ну полный дебилизм !

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН