Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діяльність підприємців тимчасово зупиняється на території Великокопанівської громади

17 березня 2020 року відбулася зустріч сільського голови з підприємцями, які працюють на території Великокопанівської ОТГ.

Сільський голова Валентина Костенко повідомила присутнім про те, що діяльність представників бізнесу, певних сфер діяльності, має бути тимчасово зупинена. Валентина Костенко зачитала учасникам зустрічі Протокол №12  засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в якому йшлося про тимчасове зупинення діяльності об’єктів (на час карантину).

Під час засідання, сільський голова Валентина Костенко повідомила про те, що видано розпорядження №42 від 16.03.2020 року, в якому йдеться про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Великокопанівської сільської  ради, з метою запобігати розповсюдженню  захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID – 19, зокрема:

«1.З 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування, незалежно від форм власності та підпорядкування, розташованих на території Великокопанівської сільської  ради до 03.04.2020 року до скасування обмежувальних заходів (на час карантину):

– дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних;

– фітнес-клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків;

– закладів громадського харчування,  серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів. Дозволена лише он-лайн доставлення харчових продуктів за умови дотримання окремого протиепідемічних заходів;

– установ сфери послуг та торгівлі (крім он-лайну послуг). Дозволено лише діяльність продуктових магазинів, супермаркетів та аптек з обмеженою кількістю людей, яка може одночасно перебувати у приміщенні. Працівникам цих закладів при обслуговуванні керуватися засобами індивідуального захисту з дезінфекційною обробкою відкритих поверхонь;

–  ринків (крім продуктових);

– перукарень, установ побутового обслуговування (салони краси);

– заборонити надання планової стоматологічної допомоги у всіх стоматологічних закладах усіх типів форм власності;

1.1  В штатному режимі продовжують роботу з дотримання протиепідемічних заходів:

– поштові відділення;

– автозаправні станції;

– станції технічного обслуговування.»

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН