Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Ми не будемо приймати і підтримувати таких кандидатів», – Олександр Дубінський про Володимира Сальдо

«Слуги народу» вже готуються до місцевих виборів. У Херсоні оголосили праймеріз: мешканцям пропонують пропонувати свої кандидатури на посади голів місцевих громад, міст, органів самоврядування. Про це йшлося на спільній прес-конференції херсонського губернатора Юрія Гусєва і народного депутата від партії «Слуга народу» Олександра Дубінського, якого від партії призначили політичним куратором Херсонської області.

Журналістка «СтопКору» Марія Гураль поставила запитання щодо монополізації влади у міській ради Херсона і “дерибан” бюджету. Йдеться про недавнє розслідування «Стоп корупції», в результаті якого журналісти виявили, що приголомшлива більшість місцевих депутатів – особи, пов’язані або з колишнім мером Володимиром Сальдо, або з нинішнім Володимиром Миколенком. І ця більшість узяла курс на стрімку і масову приватизацію об’єктів комунальної власності.

Губернатор Херсонщини відповів, що хоче ініціювати проведення перевірки і повернути громаді все, що було приватизовано незаконно.

«Нам потрібно в місті провести інвентаризацію і повернути все, що незаконно відчуджено», – заявив Гусев.

«Люди, які в місцевій владі залишилися від старих партій, намагаються вкрасти все, що можливо», – прокоментував ситуацію нардеп Дубінський і запевнив, що його завдання як політичного куратора – не допустити цього.

Журналісти також поцікавились, чи можуть кандидати з певним політичним минулим піти на праймеріз від «Слуги народу» і чи обов’язково для цього вступати в лави партії.

«Якщо такі кандидати, як ексмер Херсона Володимир Сальдо захоче пройти праймеріз від «Слуги народу», він буде змушений стати членом партії», – заявив Олександр Дубинський, і додав: «я жартую. Насправді ми не будемо приймати і підтримувати таких кандидатів!»

Нагадуємо, «СтопКор» неодноразово проводив розслідування, пов’язані з рейдерством у Херсоні, до якого міг бути причетний колишній мер міста Володимир Сальдо.

Стопкор

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН