Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 100 мільйонів гривень витратять на дитсадок та школу в Одеській області

Школу і дитячий садок в селищі міського типу Авангард обіцяють побудувати до вересня 2020 року. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного. Роботи виконують в рамках національного проєкту «Велике будівництво».

Школа розрахована на 240 учбових місць та має забезпечити 35 вчителів робочими місцями. Також передбачені місця для інклюзивного навчання. Витратять на учбовий заклад близько 50 мільйонів гривень з бюджету Авангардської ОТГ та Держфонду регіонального розвитку, розповів голова Одеської ОДА Максим Куций.

У рамках проєкту на території житлового масиву «7 небо» селища Авангард зводять дитячий садок. Для завершення його будівництва виділили 56 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку, обласного та місцевого бюджетів.

“Зроблений повністю залізобетонний каркас будівлі, зводяться зовнішні стіни, зроблений парапет покрівлі і прокладені зовнішні мережі на 70%. В цьому місяці у нас план завершити зовнішні стіни – це на березень. В квітні ми маємо займатись стіклінням повністю, і в травні вийти на фасадні роботи. І влітку ми завершимо благоустрій, і уже в серпні буде гарний майданчик, огороджений забором, посаджені дерева,” – розповів виконроб компанії-підрядника Андрій Єловіков.

Цей дитячий садочок розрахований на 190 місць, розповів селищний голова Авангарду Сергій Хрустинський.

Всього в рамках національної програми заплановано будівництво 5-ти шкіл та 5-ти дитячих садочків на території Одеської області до кінця року.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН