Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На благодійному шоу “Танцюю для тебе” зібрали 73 тисячі гривень

Начальниця Іванівського райуправління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області долучилась до благодійного шоу. Вдалося зібрати 73 тисячі гривень, які передали на лікування родині Ковтун.

У селищі Іванівка відбулося благодійне шоу «Танцюю для тебе». Його мета: допомогти зібрати кошти для родини Ковтун, чий син Влад уже два роки бореться за своє життя.

У шоу взяли участь шість танцюючих пар, які працюють в різних установах та організаціях селища. Але заради благодійної мети вони знайшли час для тренувань. За місяць інтенсивної підготовки та під керівництвом двох хореографів учасники підготували по два танці. Третім був вальс, у якому взяли участь усі пари.

Без вагань погодилась стати учасницею яскравого благодійного шоу і Аліна Онуфрієнко, начальниця Іванівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області. Її партнером по сцені став старший фельдшер Іванівської підстанції екстреної медичної допомоги Андрій Саюн.

Їх пара, яка виступала під №1, запропонувала глядачам «Східний» танок та «Диско 80-х». За підсумками заходу пара отримала нагороду в номінації «Романтичність образів».

У шоу-програмі «Танцюю для тебе» були запропоновані яскраві виступи – веселі, чуттєві, запальні з гумором та з пристрастю. Також до шоу долучились дитячі танцювальні колективи та театр мініатюр.

Усі квитки розкупили за кілька тижнів, багато кому з глядачів довелось спостерігати за виступами зі “стоячих” місць. Спільними зусиллями вдалося зібрати 73 тисячі гривень, які передали на лікування родині Ковтун.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН