Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До двох років позбавлення волі загрожує дівчині за необережне поводження із зброєю

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке набуло суспільного резонансу, а саме за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень неповнолітній дівчині 2002 року народження.

Нагадаємо, 21.08.2019 близько 23:00 години залишені наодинці вдома четверо неповнолітніх осіб у віці від 15 до 17 років, під час вживання алкогольних напоїв, вирішили здійснити постріли з мисливської рушниці, яка перебувала у доступному для них місці та в зарядженому стані. Проте, при необережному поводженні із вказаною рушницею одна із неповнолітніх натиснула на спусковий гачок, в результаті чого відбувся постріл та постраждала її неповнолітня подруга, яка отримала тяжкі ушкодження обличчя та голови.

За процесуального керівництва Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури проведено комплекс слідчих дій, у тому числі ряд судових експертиз щодо встановлення істини по справі.

В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження 04 березня поточного року за наявності достатньої кількості доказів до суду скеровано обвинувальний акт відносно неповнолітньої особи 2002 року народження, у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ст. 128 КК України, яке кваліфікується як необережне тяжке тілесне ушкодження.

Довідково:  Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження -карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років.

Вибір

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН