Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шоу “Танцюю для тебе” влаштували на Херсонщині

7 березня в Базовому клубному закладі в Іванівці відбулось шоу «Танцюю для тебе».

Вхідна цей яскравий захід був платним – всі гроші за продаж квитків підуть на допомогу Владу Ковтуну.

У проекті взяли участь 6 танцювальних пар, які працюють у різних установах та організаціях селища. Але заради благородної мети вони знайшли час у своєму непростому робочому графіку та представили на сцені по два танці, а також третій – вальс.

Місяць виснажливих тренувань під керівництвом двох хореогарфів Анастасії Анодій та Ірини Бузганпромайнув дуже швидко. А білети були розкуплені буквально за 2 тижні, навіть довелось продавати «стоячі» місця – так багато було бажаючих побувати на цьому заході. За продаж квитків було отримано 73 тисячі гривень, які передадуть родині Влада Ковтуна.

Глядачі з нетерпінням очікували на початок шоу-програми «Танцюю для тебе». Їх чекали яскраві виступи – веселі, чуттєві, запальні, з гумором, з пристрастю. Словом, настільки різнопланові, що бурхливі оплески не затихали.

Оцінювало виступи журі.

За підсумками заходу маємо такі результати:

Пара під № 1 – Аліна Онуфрієнко (начальник Іванівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби) та Андрій Саюн (старший фельдшер Іванівської підстанції екстреної медичної допомоги) – нагороджені у номінації «Романтичність образів». 

Пара під № 2 – Неля Кузьменко (головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради) та Дмитро Дереза(підприємець) – нагороджені у номінації «Запальна пара».

Пара під № 3 – Наталія Галушко (підприємець) та Валентин Батаєв (підприємець) – нагороджені у номінації «Майстерність та перевтілення».

Пара під № 4 – Анжела Анастасьєва (державний реєстратор) та Микола Шип (підприємець) – нагороджені у номінації «За артистизм».

Пара під № 5 – Юлія Сєчина (начальник комунальної установи «Центр по обслуговуванню закладів освіти, культури, фізичної культури та спорту») та Костянтин Назаренко (начальник Служби пробації) – нагороджені у номінації «Магія танцю”.

Пара під № 6 – Вікторія Щастлива (секретар селищної ради) та Максим Кожушина (старший інспектор-черговий сектору реагування Іванівського відділення поліції) – стали переможцями шоу «Танцюю для тебе» та отримали приз у сумі 10 000 гривень. Ці гроші Вікторія та Максим вирішили віддати Владу Ковтуну.

Під час шоу перед глядачами витупали танцювальні колективи «Едем» та «Капітошки», гурт «Інтонація», Олександр Литвин, Ігор Петрусів, Валентин Сосков, театр мініатюр «Порцелянова маска».

Іванівка.info

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН