Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кілька десятків жіночих екіпажів проїхалися Одесою у рамках авторалі

В Одесі пройшло жіноче авторалі “Одеса Мама”. У ньому взяли участь 46 жіночих екіпажів. Про це повідомляє кореспондент Суспільного. Учасниці виїхали на вулиці міста, аби проїхати маршрут у 20 кілометрів, не порушуючи правила дорожнього руху.

Стартувало авторалі на Приморському бульварі. Автівки поділили на 2 класи – з двигуном до 1600 кубічних сантиметрів та більше 1600.

Олеся Момот взяла участь у авторалі на ретро-автівці «Опель Олімпія» 1938 року. Дівчина змагається на ретрокарі другий рік поспіль.

“У старих автомобілях відчувається дух часу, якась така атмосферність. Врешті-решт, вони просто красиві. Ми сюди приїхали за позитивними враженнями, не відчуваємо духу конкуренції. Ми сюди приїхали виключно отримати приємні емоції”, – розповіла учасниця авторалі Олеся Момот.

Учасниці ралі Ольга та Олена розповіли, якою є легенда, за якою рухатимуться екіпажі.

“Легенда виглядає приблизно так. Нам доведеться розібратися в дорозі та не заблукати. Ну, і плюс все за правилами, не порушувати. І довести чоловікам, що жінки за кермом – це не дівчатка маленькі за кермом”, – поділилась учасниця авторалі Олена Владика.

Під час змагань учасниці за певний час мають виконати обов’язкові завдання та додаткові за бажанням. Про це повідомила головна секретарка «Авторалі» Лариса Савкевич.

За словами організаторів, на змагання заявилися більше 50 екіпажів. Реєстрацію пройшли та взяли участь 46 екіпажів.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН