Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Впустии вітер в голову”: Херсонщина отримала нову символіку

Фраза «Впусти вітер в голову!» відтепер асоціюється зовсім не з легковажністю, а з Херсонщиною. Принаймні так стверджують перші особи області.

Відтепер Херсон асоціюється не лише із кавунами і томатами — степовий вітер також став одним із символів регіону. Нову айдентику коментує заступник голови Херсонської ОДА Андрій Богданович:

«Херсонщина — саме той регіон, у якому не тільки можна, але й треба забувати про буденні справи і поглинути у подорож. Так, раніше подорож-мандрівка не ототожнювалася з Херсонською областю. Південний регіон є символом, уособленням лежачого курорту, тобто люди сюди приїжджають, аби відпочити на пляжі і час від часу зануритись у море.

Але час плинув, а область потребувала змін – нової комунікаційної стратегії туристичного іміджу. Ми мали курортний пасивний відпочинок, який від рутини «дім-робота» перетворювався у іншу рутину – «номер у готелі-море». Тому треба було створити щось протилежне цьому. І ось ідея: поки весь Південь продає лежання, Херсонщина буде ототожнюватися з рухом.

Мета нової туристичної стратегії – при згадці Херсонської області у людини повинні виникати асоціації не тільки з піщаними пляжами, а і з унікальним островом Джарилгачем, кінематографічним каньйоном у Станіславі, рожевим озером Сиваш, зебрами й антилопами в заповіднику Асканія-Нова.

Така подорож має бути схожою на підлітковий тріп – мандрівку, за яку нас сварили батьки у дитинстві, казавши, що у нас один вітер у голові – емоції і враження замість серйозних думок, планів на майбутнє.

Ось чому вітер став головним символом айдентики Херсонщини. Множення форм, яке зображене на продукції, – візуалізація ефекту руху, характерного для швидкості вітру під час автомобільної мандрівки.

Хай іноді ми будемо пускати вітер в голову, щоб позбутися зайвих порожніх думок, аби потім набратися сил для плідної праці».

Кавун.City

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН