Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одесити вийшли на мітинг в підтримку інтересів підприємців

Вчора біля пам’ятника Дюку де Рішельє підприємці Одещини розгорнули два прапори із вимогами скасувати закони, які на думку учасників, знищать малий бізнес, передає кореспондент Суспільного. У всеукраїнській акції “Об’єднані прапором” взяли участь 40 міст України.

Мітингували підприємці через закони №128 “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”, №129 “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг” та №367 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду”. Вони передбачають введення в сферу торгівлі і послуг касових апаратів та повернення покупцям грошей за незаконно виданий чек.

Учасники акції розгорнули два прапори з вимогами. Пізніше їх, за словами організатора заходу Бориса Емельдеша, повезуть у двох напрямках – на схід та на захід країни. Таким чином підприємці хочуть продемонструвати свою єдність.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН