Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнес Херсонщини сплатив понад 513 мільйонів гривень до державного бюджету

За два місяці 2020 року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини спрямували до державного бюджету 513,1 млн. грн. податків і зборів. У порівнянні з відповідним періодом попереднього року показник збільшився на 1,5 відс., що у грошовому еквіваленті складає 7,7 млн. гривень.

Найбільшу суму податків і зборів у розмірі 309,7 млн. грн до державного бюджету надійшло від платників податків Херсонського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Це на 2,8 млн. грн. більше ніж за аналогічний місяць 2019 року.

Наступними по розміру внесків стали платники Новокаховського управління, які внесли 158,1 млн. грн. податків і зборів, що на 0,6 млн. грн. перевищило минулорічний показник. 

У свою чергу суб’єкти господарювання Генічеського управління сплатили 45,3 млн. грн. податків до державного бюджету. Порівняно з даними за січень – лютий 2019 року, цьогорічна сума збільшилася на 4,3 млн. грн. податків і зборів.

Зростання надходжень до державного бюджету – результат спільної роботи податкової служби та суб’єктів господарювання всіх форм власності Херсонщини. Державні службовці запроваджують інноваційні методи адміністрування податків та електронних сервісів обслуговування, а  платники проявляють високу громадянську свідомість у сплаті податків.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН