Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші готуються до кількох змін

Про це на Фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Сьогодні відбувся президіум ректорату та засідання ректорату, на якому були присутні 45 колег. Розглянули низку ключових моментів, одним із яких є імплементація рішень вченої ради ХДУ. Просто приймати рішення без їх імплементації немає ніякого сенсу. І взагалі, наша формула така: демократія на стадії прийняття рішень, диктатура на стадії імплементації.
У березні та квітні в університеті пройде акредитація 11 освітніх програм. Для нас це великий виклик (не тільки репутаційний, але і фінансовий – угод з НАЗЯВО на 700 тис. грн. уже підписали). Тому проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталія Тюхтенко дала розгорнуту картину того, наскільки ми до цієї процедури готові, а головний бухгалтер розповів, наскільки ми готові фінансово.

Розуміючи, що сайт університету є потужним інструментом для представлення нашого навчального закладу у зовнішньому світі, а також однією з надважливих вимог НАЗЯВО, проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова доповіла, що і як ми будемо робити та як вдосконалювати цей потужний інструмент, а також про мрії щодо повної діджиталізаціі Херсонського державного університету.

Працевлаштування з 2021 року буде одним із ключових елементів у формулі, тому сьогодні обговорили питання взяття контролю над цими процесами. Про це доповів проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов (якщо для Міністерства це проблема синхронізації ЄДЕБО з пенсійним фондом, то для нас це проблема синхронізації нашої інформаційно-аналітичної системи та того ж пенсійного фонду).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН