Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Меблі для відпочинку привезли до херсонської школи

До весни залишились лічені дні, а душа вже зараз бажає яскравого квіткового настрою 
Тож, 21 лютого справжній весняний подарунок Херсонському НВК №33 зробила Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе”.

“Цей диванчик не лише підбадьорить учнів, він ще й м’який та зручний. Адже школа – це, передусім, зона комфорту для дітей! Тут вони проводять більшість денного часу, вчаться новому, корисному і доброму, а тому дуже важливо, щоб учні почувались затишно. Саме тому, наша Громадська платформа “Добро переможе” вже багато років співпрацює з Міжнародною Фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом “Мангуст”, – каже Юрій Рожков.

Переконався у плідній співпраці благодійників і колектив навчально-виховного комплексу. Його директор Тетяна Щетина наголошує: “Протягом кількох років ми з вдячністю отримуємо таку важливу допомогу: це і парти зі стільцями, і столи, шафи, вішаки… багато всього. От зараз дочекалися й диван. Дітям він дуже сподобався, вони на ньому одразу розмістилися. Диван стоятиме у холі. Дякуємо за чудовий подарунок! А ми з Юрієм Рожковим вже плануємо, як краще облаштувати зону відпочинку для початкової школи. Також мріємо про м’які яскраві меблі. І навіть не сумніваємось, що вони у нас обов’язково з’являться, бо маємо справу з відповідальною командою добродіїв. Велика подяка і шана Юрію Рожкову за підтримку нашого та багатьох інших навчально-виховних закладів!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН