Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська Торгово-промислова палата підтримала розвиток інклюзії у місті

30 січня в обласній бібліотеці ім. Олеся Гончара відбулася прем’єра казкової інклюзивної вистави «Як папуги стали різнокольоровими». Інклюзивний театр «Звичайна роль – особливий актор» при Гончарівці діє вже другий рік, і з кожним новим виступом сценічний талант особливих, сонячних діток розкривається все яскравіше.

Кольорова, емоційна і надзвичайно добра вистава особливих акторів дуже сподобалася глядачам. Бібліотека і театр – чудове поєднання, адже вони уособлюють знання та творчість. Це ті сфери, де відсутні умовності і рамки, і найвищу цінність має особистість – унікальна та неповторна. Саме завдяки мистецтву і знанням, суспільство дорослішає і вчиться відкритості, взаємний повазі та людяності.

Приємно відзначити, що коло прихильників інклюзивного мистецтва розширюється. Особливий театр та його актори отримали від спонсорів і меценатів численні подарунки і найголовніше – підтримку та запрошення виступати ще. Як і завжди, Херсонська торгово-промислова палата не залишилася осторонь і теж вручила театру подарунок – сертифікат на придбання театральних ширм. Чекаємо на ваші нові яскраві вистави і бажаємо натхнення і успіхів у всьому!

Херсонська Торгово-промислова палата

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН