Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі безкоштовно лікують зуби пільговикам

Гарну посмішку мешканцям одеси пільгових категорій забезпечують за рахунок коштів міського бюджету безкоштовно. Зокрема, одесити можуть отримати допомогу із зубопротезуванням.

Направлення пацієнтів пільгових категорій на безкоштовне зубопротезування здійснюється міським департаментом праці та соціальної політики відповідно до встановленого порядку.

Безкоштовне зубопротезування пільговим категоріям населення проводиться у всіх міських стоматологічних поліклініках Одеси. У 2019 році безоплатним зубопротезуванням були забезпечені 1124 одесити, з яких: 401 учасник бойових дій, 189 інвалідів війни, 73 ветерани війни і члени сімей загиблих, 215 ветеранів праці та дітей війни, а також представники інших пільгових категорій.

Загальна сума коштів, спрямованих на безкоштовне зубопротезування ветеранів та інших пільгових категорій населення минулого року, склала 3 млн 378 тис. грн.

Відзначено збільшення фінансування низки соціальних витрат сфери охорони здоров’я з міського бюджету Одеси, зокрема пов’язаних з медичною допомогою пільговим категоріям населення, порівняно з попереднім роком.

Одеса.Офіційно

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН