Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розроблено план будівництва доріг в області на 3 роки

Про це поінформував заступник голови ОДА Сергій Козир на селекторній нараді.

В рамках проєкту регіональної програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах області на 3 роки у 2020 році передбачено ремонт 18 автомобільних доріг, 44 вулиць і доріг комунальної власності. Коригування плану можливо в разі економії коштів, отриманої за результатами проведених тендерних процедур в системі Prozorro. Вартість робіт складе 599,4 млн грн.

Сергій Козир також зазначив, що у 2021 році планується відремонтувати 19 автомобільних доріг та 35 вулиць і доріг комунальної власності на суму майже 619,7 млн грн.

У 2022 році проєкт передбачає ремонт 17 автомобільних доріг та 8 вулиць і доріг комунальної власності на суму 633,5 млн грн.
«Заплановано будівництво 3 нових доріг: Приморське – Лазурне у 2020 році та об’їзні дороги біля с. Стара Збур’ївка у 2021 – 2022 роках. Крім того, нами розробляється проєкт еталонного договору, що дасть змогу розірвати договірні відносини між Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури ОДА й підрядними організаціями, які порушують умови укладених договорів», – резюмував заступник голови облдержадміністрації.

Очільник Херсонщини Юрій Гусєв підкреслив важливість питання будівництва доріг.

«З березня поточного року ми маємо почати масове будівництво доріг на Херсонщині. Дороги, які будемо ремонтувати, мають декілька пріоритетних значень: перше – дороги, які з’єднують заклади охорони здоров’я, друге – заклади освіти з населеними пунктами, третє – дороги, що з’єднують населені пункти прибережної зони, переважно в літній період», – наголосив Юрій Гусєв.

сайт ХОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН