Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Обвинуваченого у вбивстві 11-річної Данини Лук’яненко залишили під вартою

22-річному Миколі Тарасову, якого обвинувачують у вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко, продовжили термін тримання під вартою на 60 діб. Він знаходитиметься у загальній камері СІЗО. Про це стало відомо під час засідання у Роздільнянському районному суді, передає кореспондентка Суспільного.

За словами адвоката обвинуваченого Дениса Загороднюка, його підзахисний провину не визнає.

Обвинувачений Микола Тарасов стверджує, що зізнався у вбивстві Дарини Лук’яненко через погрози правоохоронців.

“Вони мене залякували. Я і зізнався. Казали, що на батьків натравлять. Те, що мене вб’ють і так далі. Щодня був обшук, був ордер. Вони обшукували, з собакою ходили. Нічого не було. Потім, коли її знайшли, сказали, що пів ноги та її, через це знайшли,” – розповів Микола Тарасов.

За позовом прокурора Олега Камишана, надалі розгляд справи проводитимуть у закритому режимі, тільки у присутності учасників справи.

“Прокурор буде глибоко висвітлювати всі деталі цієї справи. А там же є багато різних експертиз. Судово-медичних, психолого-психіатричних. Тому ми підтримуємо думку голови колегії та самої колегії, яка прийняла таке рішення,” – пояснив адвокат сім’ї Лук’яненків Рубен Степанян.

Перше закрите засідання розгляду справи по суті щодо вбивства Дарини Лук’яненко відбудеться 6 лютого у Роздільнянському районному суді.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН