Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині запланували будівництво 31 амбулаторії

В області планується будівництво 31 нової амбулаторії. На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Сергій Козир під час селекторної наради, – повідомляють в ХОДА.

За його словами, на даний час вже отримано підтвердження від органів місцевої влади щодо необхідності будівництва амбулаторій у 20 населених пунктах. Але на сьогодні в наявності повний пакет необхідних документів тільки по 5 амбулаторіях.
Сергій Козир повідомив: «Минулого року під час реалізації проєктів будівництва комунальних закладів охорони здоров’я було освоєно 63,83 млн грн з передбачених 187,11 млн грн».

Так, у повному обсязі роботи виконано по 4 амбулаторіях: Токарівській (Білозерський район), Рубанівській (Великолепетиський район), Козацькій та Ольгівській (Бериславський район).

Будівництво Зеленопідської та Магдалинівської амбулаторій буде завершено до кінця січня. У І кварталі 2020 року планується завершення робіт по 7 амбулаторіях: Роздольненській (Каланчацький район), Агайманській (Іванівський район), Новомиколаївській (Скадовський район), Новозбур’ївській та Старозбур’ївській (Голопристанський район), Білозерській та Чорнобаївській (Білозерський район).

Заслухавши доповідь, Юрій Гусєв підкреслив, що необхідно підготувати план будівництва всіх амбулаторій в області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН