Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 17-річний водій без прав влаштував ДТП

Сьогодні вранці в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в Бериславському районі. Наразі четверо жителів м. Кривий Ріг, які перебували в автомобілі, що перекинувся в кювет, проходять медичне обстеження в центральній районній лікарні. Поліція встановлює усі обставини ДТП.

Як розповів начальник Бериславського відділу поліції Роман Панасюк, інформація про пригоду надійшла близько 07:35. Телефонувавший повідомив, що ДТП сталася на 92 км автодороги Мар’янське – Берислав і за вказаною адресою терміново виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж групи реагування. На місці події поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Форд Фокус» з іноземною реєстрацією на покритій паморозью проїжджій частині не обрав безпечної швидкості руху, в результаті не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок ДТП водій, який не має водійського посвідчення, так як тільки в листопаді йому виповниться 18 років, та 3 пасажири (20-річний хлопець і дві дівчини, віком 21 та 24 роки) були доставлені в Бериславську районну лікарню для встановлення ступеню отриманих ушкоджень. Усі потерпілі мешкають в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області і повертались з Херсона додому.

Поліція Херсонщини нагадує водіям про необхідність бути уважними та обережними, особливо під час керування на слизькій дорозі та в умовах недостатньої видимості. Дотримуйтесь безпечних швидкості руху, дистанції та інтервалу, уникайте ризикованих маневрувань та різкого гальмування, в обов’язковому порядку користуйтесь ременями безпеки.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. питання: аварія, то звичайно горе для тих хто в неї потрапив. Однак, учасники ДТП громадяни іншої області. чи працює механізм відшкодування витрат лікувальному закладу нашого району страховими компаніями чи іншими установами за надання медичної допомоги???? Питання в нікуди, але ж .

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН