Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі збирали кошти на лікування ведучого новин

4 тисячі 100 гривень вдалося зібрати на лікування ведучого новин на Суспільному Кирила Кіреєва на благодійному концерті “Музика заради життя” в Одесі. Про це повідомила організаторка заходу Катерина Мись.

Кирило – ексвипусковий редактор новин на Суспільному Одеси, ведучий телеканалу UA:Дніпро та випускник Одеської музичної академії імені Нежданової. Йому поставили діагноз – синдром Гієна-Барре, про це повідомила його дружина Ольга Послушна. Каже, у Кирила німіють кінцівки, він не може ходити та рухатися.

Кирило пройшов лікування імуноглобуліном, яке коштувало близько 100 тисяч гривень. Крім того, кожен день перебування в реанімації коштує приблизно 1500 гривень.

“Ми вчилися разом на одному курсі, вокалісти. Спілкувались не багато, але всі, напевно, в групі запам’ятали Кирила як дуже добру, цікаву та веселу людину, яка завжди готова допомогти іншим. Тому коли ми почули про хворобу, ми одразу вирішили, що треба обов’язково організувати концерт, якимось чином допомогти Кирилові,” – пояснила однокурсниця Кирила Вікторія.

Концерт на його підтримку організував проєкт “Театр опера у благо”. Його відвідали 50 людей. Пролунали арії із опер та оперет, неаполітанські пісні та романси.

Аби допомогти Кирилу Кіреєву, можна зв’язатися із його дружиною Ольгою Послушною на Facebook.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН