Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На конкурсі обрано нового продюсера Херсонської філії Суспільного

На конкурсі обрано продюсерів Львівської і Херсонської та менеджера Черкаської філій Суспільного

Новим продюсером Херсонської філії став Рустам Авдєєв.

Продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв із 2008 до 2017 року працював режисером на телеканалі UA: ХЕРСОН (тоді — ОДТРК), займався реформуванням ранкової програми, пошуком нових форм, виходив у прямі ефіри як режисер, ініціював нові телевізійні проєкти. Має досвід як оператор, ведучий та інженер монтажу.

Здобув освітній ступінь магістра з психології, кваліфікацію викладача вишу, учителя етики, естетики та художньої культури, керівника молодіжних театральних колективів.

З 2015 року є головним редактором кримського інформаційного ресурсу «Радіо «Куреш». Також із грудня 2017 року — журналіст Центру журналістських розслідувань.

«Регіональний мовник має розвиватися, розширювати свою аудиторію та неупереджено інформувати про події, які мають вагоме суспільне значення. Найголовніше в успішній роботі — це злагодженість і професійність команди. Ми сформуємо таку команду однодумців. Маю на меті збільшити власне виробництво регіонального мовника, приділяючи увагу історико-просвітницьким проєктам, програмам, що висвітлюватимуть життя на Херсонщині національних меншин і корінного народу Криму — кримських татар. Крім того, планую співпрацювати з іншими філіями Суспільного мовника, і тут мова йде саме про копродукцію, це допоможе сформувати позитивний імідж області. Регіональний суспільний мовник працює саме на глядача, слухача свого регіону, і ми йтимемо до нього», — зазначає Рустам Авдєєв.

Загалом у конкурсному відборі 16–28 грудня 2019 року на продюсера UA: ХЕРСОН узяли участь шість претендентів.

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН