Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний вертеп мандрував Херсоном

17 січня до Херсонського державного університету завітали учасники благодійного вертепу Херсонщини. Щороку ініціативна молодь подорожує Херсонщиною задля благородної справи – збору коштів на лікування онкохворих дітей.

Насамперед доброчинники завітали до ректора ХДУ Олександра Співаковського, який залюбки долучився до благодійної акції. «Тисячі добрих вчинків можуть змінити світ на краще», – підкреслив ректор. І додав: «Нам є чим пишатися, адже наша молодь ініціативна, шанує українські звичаї і традиції та примножує добро».

Цьогоріч зібрані кошти підуть на лікування трирічної онкохворої Аріни Тимошенко – донечки викладача факультету фізичного виховання та спорту ХДУ Ольги Кольцової.

Зазначимо, що даний проєкт є благодійним і діє протягом трьох років.

Голова студентської ради Юлія Покидько розповіла, що ідея і реалізація заходу належить студентській молоді області, а мета – збір коштів на лікування онкохворих дітей.

Тож благодійний студентський вертеп мандрує підприємствами, компаніями та установами міста й області.

Хлопці та дівчата співають українські народні пісні та колядки, а також вітають із Різдвом Христовим. Та, головне, роблять добру справу – допомагають тим, хто цього вкрай потребує.

Пресцентр ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН