Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні визначили кращих блогерів

Про це повідомляє Євгенія Вірлич у соцмережах.

Запрошуємо вас на церемонію нагородження кращих блогерів Херсонщини, яка відбудеться у четвер, 23 січня, о 16.00 у магазині-кафе «Чайна карта» (Херсон, вулиця Суворова, 32).

Вже вдев’яте в Херсоні проходить конкурс блогерів та громадських журналістів, переможців в якому визначають користувачі соціальних мереж — просто «вподобайками».

Серед претендентів на нагороди цього року – і голова Херсонської ОДА, і представниця прес-служби Херсонського міського голови.

Традиційні номінації «Кращий блогер» в соціальних мережах, на окремих блогерських майданчиках тощо відкривають щороку нові цікаві імена, а також знайомлять з успішними блогерами — лідерами думок.

Також традиційно Ви зможете побачити, хто став «винищувачем» року — блогером, який викрив корупційну схему та успішно з нею бореться. Не менш захопливою завжди стає номінація «Амброзія року»: особа, подія або інформаційний матеріал, що негативно вплинули на імідж Херсона або Херсонщини.

На церемонії також буде нагороджено премією імені Августа Вірлича блогерів, які ведуть краєзнавчі блоги та блоги про Херсон і Херсонщину. Вже вдруге нагороджуються кращі блогери у цій номінації.

Отже, буде цікаво — не сумнівайтесь!

Організатор конкурсу: Громадська організація «Центр сприяння інформаційним технологіям імені Стіва Джобса», координатор — Владислав Гладкий. Премію імені Августа Вірлича координує Євгенія Вірлич.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН