Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці у 2020 році висадять 700 дерев та кущів

Рішенням міської ради від 12 грудня 2019 року № 2423 затверджено кошторис міського фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік та внесені відповідні зміни до міської програми «Екологія-2020». На заходи з озеленення передбачено виділення 50,0 тис. гривень для придбання та висаджування саджанців молодих дерев та кущів в кількості 700 одиниць. У зв’язку із розширенням Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади, збільшенням кількості населених пунктів, що входять до її складу, розглядається питання щодо збільшення обсягів фінансування заходів з озеленення за рахунок перевиконання надходжень до фонду у минулому році.

Значну кількість придбаних саджанців планується передати об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово- будівельним кооперативам для озеленення прибудинкових територій та бюджетним організаціям міста для озеленення власних закладів з послідуючою відповідальністю за їх доглядом та поливом.

На об’єктах загального користування (парки, сквери, газони проїжджої частини вулиць тощо) висаджування та догляд насаджень буде здійснювати комунальне підприємство «НК Екосервіс». Місця висаджування цих насаджень будуть визначатись фахівцями виконавчого комітету та комунального підприємства у лютому поточного року.

Виконавчий комітет звертає увагу голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово – будівельних кооперативів про необхідність надання до відділу комунального господарства інформації щодо потреби в саджанцях дерев та кущів, необхідних для озеленення території.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН