Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонській школі допомогли створити якісне освітнє середовище

Про це пишуть на сторінці Громадської платформи “Добро переможе“.

Юрій Рожков: “Якісне освітнє середовище – це і комфортні меблі, і дидактичний матеріал, і оснащення навчального простору! Ми з командою “Добро переможе” намагаємось подбати про усі аспекти процесу у школах”.

Зокрема, до Херсонської ЗОШ № 55, в співпраці з Міжнародними фондами та Благодійним фондом “Мангуст”, Громадська платформа Добро переможе” доставила інтерактивну дошку та набір різнокольорових фарб для зовнішніх і внутрішніх ремонтних робіт.

Директор 55 школи Наталія Біль розповіла як використовуватимуть цю допомогу: “Екран встановимо в навчальному кабінеті для роботи класу із зображеннями, а фарбою оновимо на шкільному майданчику спортивні споруди, а також плануємо на канікулах розмалювати коридор. Зробимо сучасний дизайн навчального простору за рекомендацією “Нової української школи”.

Дякуємо Юрію Рожкову за те, що він підтримує нашу та інші школи. Адже чудово розуміє, що освіта – це інвестиція в майбутнє. І ми усі разом маємо залучати все корисне, що лиш можемо. Й допомогу благодійників з-за кордону у тому числі.
Те, що сьогодні робе Громадська платформа Юрія Рожкова “Добро переможе” – дуже актуально і потрібно! Бажаємо успіхів та сил, щоб така корисна співпраця продовжувалась й надалі.”
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН