Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська загальноосвітня школа №32 відсвяткувала 60-річчя

32 школа міста Херсон відзначила свій 60-річний ювілей.

На урочистості завітали й представники Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе”, адже протягом багатьох років колективи тісно співпрацюють за різними виховними напрямками!

Зокрема, “Безпека дітей на дорогах”: Юрій Рожков ініціював впровадження соціальних проектів до відповідної міської програми. Опікуючись збереженням життя і здоров’я маленьких пішоходів, встановив перед “зебрами” у людних місцях бетонні фігурки школярів, також переймається освітленням та якістю доріг. А учням 32 школи подарував світловідбиваючі жилети.

Спільною актуальною темою розвитку для Громадської платформи та ЗОШ № 32 є збереження екології! Проведення “суботників” та “чистих червергів”, збереження довкілля у рідному місті та за його межами – ці об’єднані та індивідуальні проекти працюють на благо всієї громади.

Цікаві пізнавальні зустрічі та екскурсії, у тому числі на підприємстві Юрія Рожкова, в бібліотеці ім. Олеся Гончара, участь в конкурсі юних талантів “Start talants”, який нещодавно проходив у Херсоні за підтримки Юрія Рожкова… перераховувати можна довго.

Та головне – теорія завжди знаходить своє практичне застосування! За що висловлюємо освітньому закладу повагу та подяку!

Про це пишуть на сторінці Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН