Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі зайнялися реконструкцією Правобережного пляжу

Три спуски, оглядовий майданчик та підйомник для людей із інвалідністю. Другу та третю чергу реконструкції частини Правобережного пляжу у Запоріжжі планують завершити до початку червня. Нині триває друга черга. За два з половиною тижні там виконані демонтажні роботи, триває заміна піску та підготовка для укладання плитки, а також ремонт підпірних стін та монтаж труб водопостачання і очистка зливостоків. Загальна довжина цієї частини пляжу 276 метрів. Для зони, яка простягається до причалу, планують зробити окремий проект благоустрою. Нагадаємо, наприкінці травня минулого року було завершено першу чергу реконструкції Правобережного пляжу. Роботи другої черги стартували 24-го грудня, після останньої у минулому році сесії, тоді депутати міської ради проголосували за виділення коштів на відновлення зони відпочинку.

“У нас є конкретні етапи робіт. Наприклад, ремонт схилів ми можемо почати не раніше того періоду, коли середньодобова температура буде вище 10 градусів. Це приблизно буде у квітні. Ми тоді підсилимо нашу бригаду штукатурів. Нині ми робимо драбини, щоб це можна було виконати. Нині у нас позмінно майже цілодобово працюють 45 фахівців”, – розповів директор підрядної організації “Анстрой Лімітед” Антон Шуваєв.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк наголосив, що тут також буде встановлене нове освітлення. Джерелом живлення стане сонячна енергія. На реконструкцію, станом на сьогодні, з міського бюджету було виділено 41 млн грн.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН