Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський колектив допоміг спростити українцям процедуру виїзду до Бахрейну

Завдяки херсонській естрадно-цирковій студії “Jin Roh” Королівство Бахрейн спростило візи для українців. Про це кореспондентам Суспільного розповів керівник колективу Роман Ващенко.

“Перед Різдвом ми були у Бахрейні. З нами трапилась історія, що не встигали ми зробити візи. А ми працювали на королівську родину, то король зробив Україну 69-ою країною зі спрощеною системою віз завдяки цій ситуації. Тепер для всіх українців можна отримати візу по прильоту. Планів дуже багато, ось ви бачите наших друзів з Польщі – готуємо масштабне шоу. Також хочемо створити циркову виставу. Це поки що таємниця, там будуть брати участь не лише артисти, а й учні студії”, – розповів Ващенко.

Естрадно-цирковій студії “Jin Roh” одинадцять років. У ній виступають сотні артистів. Адам Височанський приїхав до Херсона із Польщі. Нині він співпрацює із “Jin Roh”:

“Я у проєкті четвертий місяць. Незабаром на нас чекає робота на круїзному лайнері – ми поїдемо працювати узбережжям Середземного моря. Я працюю акробатом десять років. Спочатку грав у футбол, але коли отримав травму ноги, знайшов своє покликання у акробатиці”.

Роман Ващенко пояснив кореспондентам Суспільного, чому артисти його студії частіше гастролюють за кордоном, ніж в Україні:

“У нас немає таких технічних можливостей, тренувальних баз. Навіть тут, де ми знаходимось, тут немає таких можливостей. Процес підготовки акробатів дуже специфічний – треба мінімізувати ризики”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН