Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нове несамохідне судно Нібулона перевезло свій перший вантаж – забивні палі

Тільки завдяки одному такому рейсу з автомобільних шляхів Миколаївської та Херсонської областей знято більше 41 вантажівки

З 13 січня протягом трьох днів на причалі перевантажувального термінала в Миколаєві тривало завантаження нового судна будівельними палями від виробника ТОВ «МЗЗБВ» (м. Миколаїв). У перший свій рейс несамохідне судно взяло 400 забивних паль загальною вагою 1000 тонн, які призначені для зведення першого перевантажувального термінала компанії у Дніпропетровській області – філії «Зеленодольська». Загалом до березня 2020 року водним транспортом для будівництва буде транспортовано ще 1540 комплектів (вага 7546 тонн).

16 січня завантажене несамохідне судно з буксиром «NIBULON-4» відправилося до філії «Козацька» в Херсонській області. За інформацією фахівців судноплавної компанії, на перехід барже-буксирному складу треба близько доби.

У подальшому несамохідне судно-майданчик відкритого типу буде виконувати комерційні рейси з перевезень генеральних та навалювальних вантажів, а також забезпечувати будівництво та реконструкцію власних об’єктів інфраструктури необхідними матеріалами, що підвищить результативність роботи усього флоту «НІБУЛОНа» та дозволить наростити обсяги річкових перевезень.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН