Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний вертеп збирає у Херсоні гроші для лікування 3-річної Арини

#Благодійний_вертеп небайдужих і креативних студентів завітав до офісу Громадської платформи Юрія Рожкова #Добро_переможе з колядою і щирою вірою у те, що зібрані кошти допоможуть одужати 3-річній Аріні Тимошенко. Зараз дівчинка бореться з гліомою стовбура головного мозку.

“З кожним днем сума лише зростає, – розповідає Юлія Покидько, голова студентської ради при обласній адміністрації, – родині дуже важко впоратись, тож ми вирішили допомогти. Перевтілившись у героїв різдвяного вертепу, мандруємо підприємствами та компаніями. Вітаємо зі святами і збираємо кошти для онкохворої дитини.

Кожен з нас дуже вдячний добродіям, які долучилися до збору! Приємно відзначити і Юрія Рожкова з його колективом “Добро переможе”. Чим більше таких людей відгукнеться, тим вищі шанси на позитивний результат у лікуванні!”

Друзі, Благодійний вертеп продовжує свій святковий виступ. І, хоч це й не професійний музичний колектив, але у хлопців та дівчат виходе досить класно, щиро та весело! Будь ласка, відчиняйте двері з посмішкою! Робімо добрі справи разом та від душі, нехай усі наші дітки будуть здоровими.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН