Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Що херсонців робить щасливими (Відео)

У новорічному проєкті «Українського півдня» #щастя_є першокласники, студенти, успішні бізнесмени і політики, волонтери і вчителі говорять про своє відчуття щастя.

«Щастя – це коли… тебе розуміють; рідні й близькі живі й здорові; дитина говорить, що любить тебе; зустрітись після тривалого розлучення; чути дитячий сміх; дарувати подарунки і бачити радість в очах. Щастя – це так багато і так мало», – практикуюча психологиня Юлія Казаннікова так характеризує чудове відчуття.

«Щастя – коли батьки дякують нам за їхнє щасливе сьогодні, а діти – впевнено дивляться у майбутнє, можуть отримати гарну освіту, гідну роботу й заробітну плату. Кожному хочу побажати сили й успіхів, щоб втілити всі мрії і стати щасливими», – побажала голова Ради адвокатів Херсонської області Інна Мокіна.

За індексом щастя, Україна – на 133 місці. Покращити показник, принаймні, на Херсонщині, взявся новий очільник державної адміністрації Юрій Гусєв. За його розпорядженням, утворена служба щастя в структурі облдержадміністрації.

«Служба щастя займатиметься тим, що координуватиме інші підрозділи в тому, щоб люди ставали більш щасливими. Вивчатимемо це через «індекс щастя», запроваджений окремим розпорядженням. Він буде частиною тих стратегічних документів, які ми плануємо реалізувати 2020 року. Мета – покращення якості життя, щоб люди відчули увагу і турботу з боку влади», – сказав Юрій Гусєв.

Щастям можна ділитись. Підприємець, депутат обласної ради, благодійник Юрій Рожков дарує щастя дітям, молоді, літнім людям.

«Цей рік був важким. Але ми об’єднали зусилля, щоб зробити все, аби наше місто, наші мешканці були більш щасливими. Наші проєкти були спрямовані на підтримку дітей і молоді. Наше завдання – створити міцний фундамент для розвитку підростаючого покоління. Підтримували літніх людей, і продовжуватимемо наші програми», – розповів лідер громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков.

Від початку воєнних дій на Сході країни підприємець Ігор Кураян надає допомогу українській армії.

«Щастя – це мир і злагода. Хочу побажати кожній родині бути щасливою у Новому році. Нашим бійцям – повернутись додому. Слава Україні!», – сказав Ігор Кураян.

Це лише кілька цитат з інтерв’ю героїв новорічного проєкту «Українського півдня» #щастя_є. Його підготували: авторка сценарію – студентка Херсонського державного університету Олена Обуховська та журналістка Лідія Григор’єва; режисер Неллі Полєшко, відеоператор Роман Царьов та відеомонтажер Ігор Загной. Студія «Українського півдня» дякує за надані локації для зйомок «Бізнес Дім Бордо» та кав’ярню «Еспресо» (директор – Андрій Сидоренко).

Команда запрошує доєднатись до новорічного марафону і розміщувати в соцмержах світлини своїх щасливих миттєвостей з хештегом #щастя_є. Всю відеопрограму можна переглянути за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН