Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Маленькі колядники завітали до бібліотеки у Херсоні

У час зимових канікул до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні третіх-шостих класів Заводівського закладу дошкільної, повної загальної середньої освіти Горностаївської селищної ради. Їм у дарунок бібліотекарі підготували справжній новорічний каскад сюрпризів та розваг.

Розпочалося все з пізнавальної екскурсії, під час якої хлопчики та дівчатка ознайомилися з кожним відділом бібліотеки та його «родзинками»: у медіа-центрі занурились у віртуальний світ, перенеслись у еру динозаврів та «покатались» на американських гірках з відео у форматі 3D; у залі літератури іноземними мовами пограли в інтерактивну гру «Кумири нашої планети»; у святково оздобленій рожевій залі гості бібліотеки стали учасниками пізнавально-розважальної програми «На Україні зоря засвітила», під час якої пограли у рухливі й жартівливі ігри «Втримай сніжинку», «Хуртовина», «Нісенітниця» та інші.

Із великим задоволенням юні читайлики пограли і у пізнавальну літературну гру «Казка вчить, як на світі жить». Справжніми «зірками» розважальної програми стали учасники вокального ансамблю «Феєрія», які виконали колядку «Небо і земля», заспівали «Щедрівку» і пісню «Новорічна казка».

Яскравим фіналом стала новорічна дискотека, яка зарядила дітей позитивом на увесь 2020 рік!

Херсонська обласна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН