Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці попрощалися з Володимиром Чебукіним

У Каховці 9-го січня прощались із Володимиром Чебукіним, в якого стріляли вранці 1-го січня. Чоловік помер за два дні від поранень.

Труну з тілом чоловіка привезли до батьківського дому о 10:30. Попрощатися із 26-річним Володимиром Чебукіним прийшли більше півсотні людей. Сусідка Володимира Чебукіна Любов Василенко говорить, знала чоловіка з дитинства:

“Хороший хлопець. У нього було багато друзів. Він з усіма дружив. Якщо він був поганий, ніхто б за нього не вийшов. Ви розумієте? Це ж не правильно, що вони його вбили”.

“Вова був товариський. У нього було багато друзів. Він був з усіма завжди привітним. Буває, ти його не бачиш. Він здалеку привітається”, – так Володимира Чебукіна згадує його одногрупник Максим Скороходов:

“Ми навчались у сільськогосподарському технікумі в Новій Каховці. Після цього, він переїхав до Києва жити, а потім повернувся. Ніколи в нього не було поганого настрою, був завжди життєрадісним. Постійно, я бачив його з сином. Він його дуже любив. Бачите, через сина таке трапилось”.

Ольга Котова, знайома Володимира Чебукіна:

“У мене донька в нього працювала. У нього був свій клуб. Часто бачились, спілкувались, дружили. Чоловік хороший, гарний, привітний, здоровий спортсмен. Займався він бойовим мистецтвом”.

Нагадаємо, 4-го січня у Каховці відбулася акція протесту перед районним відділком поліції. Люди кидали піротехнічні засоби та палили шини, вимагаючи від поліції чесного розслідування вбивства. Рідні Володимира Чебукіна заявили клопотання про призначення додаткової судово-медичної експертизи. Про це розказала речниця Нацполіції у Херсонській області Тетяна Пшонь. Керуватиме розслідуванням вбивства 26-річного чоловіка група прокурорів Офісу Генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН