Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

500 робітників, 20 тонн суміші: в Одесі готуються до снігопадів

У випадку снігопадів, 500 робітників будуть працювати на вулицях Одеси. Про це повідомив директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман.

Також, на зимовий період у комунальному підприємстві “Міські дороги” заготовили понад 20 тонн піщано-соляної суміші та 99 одиниць снігоочисної техніки.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора комунального підприємства “Міські дороги” Вадим Тодійчук розповів і про нові самоскиди.

“Вони на базі МАЗу, 20-тонні. Вони укомплектовані додатково з відвалом. Також в ньому, в кузові, вже встановлений піскорозкидувач, там регулюється посипка від 50 грамів до 600 грамів на квадратний сантиметр. Вони зараз для зимового утримання. Влітку знімаються відвали, піскорозкидувачі – і працюють як звичайні самоскиди,” — розповів Вадим Тодійчук.

Також, у місті створили єдину диспетчерську та розробили маршрути по снігоприбиранню.

“В цьому році ми на базі департаменту створили єдину диспетчерську. Ця робота вестиметься більш організовано і з єдиним центром. Також вся техніка обладнана навігацією. Знову ж таки, диспетчер бачитиме, де яка колона знаходиться, де яка одиниця техніки знаходиться. Для зручності й розуміння були розроблені маршрути по снігоприбиранню пішохідної частини, по прибиранню на тротуарах і по автомобільним дорогам,” — розказав директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман.

Всього маршрутів для посипки піщано-соляних сумішей розробили 47 та 13 по очищенню від снігу за допомогою комунальної техніки.

Зазначимо, що згідно інформації Sinoptik.ua, в найближчі 10 днів в Одесі сніг не прогнозують.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН