Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Автохолдинг «Автопланета» привітав діточок своїх клієнтів з дивом новорічних свят

Напередодні різдвяних свят, 4 січня, офіційний дилер Hyundai, Kia і Bosch Service «Автопланета» ощасливив діток своїх клієнтів феєрією свята — провів Новорічний карнавал. Цій традиції вже 7 рік.  

«Наші клієнти — це наша родина! Ми прихильники сімейних традицій і щорічно організовуємо для малюків наших клієнтів дитячий новорічний карнавал. Маленькі гості і їх батьки з нетерпінням чекають цього свята, а ми радіємо, коли бачимо щасливі посмішки малюків», – коментує директор автоцентрів Hyundai та Kia, Дмитро Харланов. 


Втішний сніговик Олаф разом з Ельзою принесли свято своїм маленьким друзям. Вони танцювали, веселилися, грали в прилипашки брали участь в рухливих конкурсах і отримували призи від Діда Мороза.


На карнавалі всім охочим у буквальному сенсі слова “намалювали усмішки” – кожна дитина була з кумедним аквагримом на обличчі.

Для зовсім крихіток підготовили  окрему «зелену» зону, на якій за ними доглядали Міні-Маус і Мікі-Маус — символи 2020 року.

Наприкінці свята Ельза, за допомогою своїх чар, порадувала маленьких гостей і їх батьків лапатим та пухнастим  снігом, якого намело величезні кучугури.

Додому ж гості заходу йшли задоволені й щасливі: дітки завзято посміхалися і стискали в руках подарунки від справжнісінького Діда Мороза, які їм вручили на карнавалі. 

«Хочу подякувати холдингу «Автопланета» за створення казкового настрою для моєї дитини. Він щиро радіє, відвідуючи новорічний карнавал. Милуєшся сином, і відчуваєш себе щасливою людиною», – каже Наталя, мама Саші.

Холдинг вже багато років проводить різноманітні свята для своїх клієнтів: і сімейний weekend в лісі на свіжому повітрі, і екстремальні виїзні off-road тест-драйви, і презентації нових автомобілів на природі. Клієнти холдингу «Автопланета» – це не тільки допомога в покупці автомобіля і якісне сервісне обслуговування, це частина великої й дружної родини «Автопланета».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН