Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медична субвенція для Херсонщини на наступний рік становить 203,7 млн грн

Медичної субвенції місцевим бюджетам області в обласному бюджеті передбачено фінансовий ресурс на 2020 рік становить 203,7 млн грн, що на 558,8 млн грн менше у порівнянні з обсягом на 2019 рік.

Як йдеться в офіційній інформації, видатки комунальним закладам системи охорони здоров’я обласного рівня передбачено лише на І квартал наступного року. Починаючи з 01 квітня 2020 року оплата медичних послуг комунальним закладам системи охорони здоров’я буде здійснюватися за рахунок видатків з державного бюджету, пише Херсонщина за день.

Разом з тим, з обласного бюджету місцевим бюджетам області за рахунок медичної субвенції передбачено 6,4 млн грн цільових видатків для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет; на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі 15,5 млн грн, яка передається місцевим бюджетам області; на розвиток системи екстреної медичної допомоги – 21,3 млн грн (передбачено з державного бюджету обласному бюджету вперше); – на придбання ангіографічного обладнання – 11,5 млн грн…

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН