Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мистецькі колективи Нової Каховки привітали воїнів 57 ОМПБР з прийдешніми святами

30 грудня, до підшефних з 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, яка дислокується в Новій Каховці, завітала представницька делегація місцевмх аматорів, повідомляє Online НК.

І хоча військових залишилось не так багато, де-хто на навчаннях або у відпустці, для тих, хто на посту мистецькі колективи принесли передноворічне свято і гарний настрій.

Очолювали поважне представництво митців заступник міського голови Віктор Замковий та начальник відділу культури і туризму Новокаховської міськради Наталія Зарудна. Перш за все вони передали вітання від міського голови Володимира Коваленка та всіх новокаховчан з прийдешніми святами та вручили подарунки від Благодійного фонду “Н. Каховка” (керівник Наталія Безп’ята): новорічну ялинку і корзину з солодощами.

У передноворічній концертній програмі взяли участь хореографічні колективи Палацу культури “Сонечко”, “Ручійок”, “Роксолана”, гурт “Забава”, окремі виконавці Матвій Ющенко, Катя Дядійова, Яна Пославська, Катя Петрічук та інші. Ведуча концерту Ольга Іпатова, режисер Анатолій Лазарєв, звукорежисер Леонід Чуприн.

Військовослужбовці тепло вітали гостей, дякували за дарунки та увагу, а на завершення зробили спільне фото на згадку.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН