Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Управління транспорту просить Держаудитслужбу провести позаплановий аудит виконання програми по утриманню доріг

Управління транспортної, дорожньої інфраструктури i зв’язку міської ради звернулося до Державної аудиторської служби України із проханням невідкладно провести позапланову аудиторську перевірку виконання бюджетної програми «Управління та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури».

 Причина звернення – лист громадської організації «Європейський вектор розвитку» до міського голови та управління із позицією проведення аудиту ефективності використанні бюджетних кошів в рамках реалізації програми розвитку дорожньої інфраструктури, а також пропозиціями щодо організаційно-правового та фінансового забезпечення будівництва, реконструкції та капітального/поточного ремонту доріг місцевого значення.

Слід зазначити, що фахівцями Управління Південного офісу Державної аудиторської служби України в Херсонській області з 18.06.2019 по 30.08.2019 був проведений аудит виконання бюджетної програми «Управління та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури» за період з 01.01.2018 по 31.05.2019 з порушенням чинного законодавства. Про це також зазначено в листі начальниці Управління до Державної аудиторської служби України.

 

Управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку Херсонської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН