Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні збирали гроші для двох чоловіків з інвалідністю

У Херсоні відбувся благодійний бал, під час якого були зібрані кошти для двох чоловіків з інвалідністю – Михайла Гаврилюка та Павла Багдуліна.

Організатори благодійного заходу – херсонці Юлія Ольховенко та Віктор Булка.

Юлія Ольховенко, організаторка благодійного балу:

“Мене вразила історія Павла та Михайла, і яке до них ставлення держави, і в мене виникла думка їм допомогти, і мені дуже приємно, що багато херсонців до цього долучились”.

Віктор Булка, організатор благодійного балу:

“Ми зробили цей бал з метою збору коштів на їх потреби, щоб вони змогли оплатити комунальні послуги, щоб облатувались у відремонтованій кімнаті. До нас долучились дитячий колектив «Янголи добра», «Сонячні діти Херсонщини», Михайло також виступив”.

До заходу долучилась херсонка Марина Колокот.

Марина Колокот, корекційна педегогиня:

“Коли зателефонував Віктор, я ні хвилини не вагалась, не можна наголошувати, що треба допомагати, а чекати, що допоможуть тобі. Найкраща допомога собі – це допомога іншим”.

Під час благодійного балу було зібрано 4400 грн. Михайло Гаврилюк та Павло Багдулін подякували небайдужим людям, які допомогли їм.

Михайло Гаврилюк, опинився у складних життєвих обставинах

“Я не очікував, що люди такі доброзичливі, і реально хочуть нам допомогти. Дуже вдячний за проведення цього балу, за те, що херсонці допомогли нам відремонтувати приміщення”.

Павло Багдулін, опинився у складних життєвих обставинах:

“Звичайні херсонці нам допомогли, збирали гроші на ремонт – ми дуже за це дякуємо”.

Нагадаємо, хлопці з інвалідністю Михайло Гаврилюк та Павло Багдулін опинились в таких умовах без води та тепла у гуртожитку на вулиці Михайлівській. Кімнату, яка раніше була підсобним приміщенням, хлопцям тимчасово надали в міському управлінні обліку, розподілу та приватизації житла – поки не підшукали іншого варіанту. Згодом, вони отримали кімнату в соціальному гуртожитку по вул. Комкова, де нині херсонці допомогли їм зробити ремонт.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН