Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини посилила заходи безпеки на святковий період

Поліція Херсонщини посилила заходи безпеки на період святкування Нового року та Різдва Христового. Із сьогоднішнього дня безпеку та спокій громадян на вулиці у цей період забезпечують спільні посилені наряди працівників поліції (патрульні, поліція охорони, спецпідрозділи та особовий склад відділень поліції), нацгвардійців, рятувальників та представників недержавних охоронних структур. Щоденно публічний порядок та безпеку громадян в області охоронятимуть понад 500 правоохоронців, – повідомляє поліція Херсонської області.

Сьогодні в обласному центрі на набережній парку Слави начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін провів інструктаж для нарядів, які заступають на посилене патрулювання вулиць міста в період свят.

Полковник поліції націлив весь особовий склад на сумлінне виконання службових обов’язків, дотримання дисципліни та законності, негайне реагування на будь-які звернення зазначив, що головне завдання працівників – безпека людей під час масових заходів, недопущення провокацій та попередження правопорушень і злочинів.

У громадських місцях, поблизу новорічних ялинок, окрім патрулів, чергуватимуть кінологи та спеціалісти-вибухотехніки, які реагуватимуть на повідомлення про виявлені підозрілі предмети. Також на масових заходах працюватиме «поліція діалогу».

Головне управління Нацполіції в Херсонській області звертається до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватися вимог чинного законодавства, бути толерантними та з розумінням ставитись до роботи правоохоронців. Поліція зробить все можливе, щоб свята пройшли спокійно.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН