Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під Одесою сталися дві пожежі, є загиблі

Паління в ліжку та несправність пічного опалення стали ймовірними причинами займання у будинках жителів Овідіопольського та Саратського районів та призвели до смерті їх господарів.

Це це повідомляє Відділ комунікації поліції Одеської області.

Сьогодні, 29 грудня, о 09:50 до поліції надійшло повідомлення про задимлення у будинку в с. Роксолани Овідіопольського району. Після локалізації вогню рятувальники виявили тіло 48-річного господаря оселі. За попередньою інформацією, причиною займання стало необережне поводження з вогнем – паління в ліжку. Зараз обставини події з’ясовуються,  вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Ще одна пожежа сталася в приватному будинку у с. Кулевча Саратського району. І у цьому випадку жертвою вогню став господар домоволодіння – 42-річний чоловік. Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Відомості за даним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою “нещасний випадок”) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН