Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеські платники стали знати більше про РРО

В останні дні року, що минає, податківці Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та представники Головного управління Держпраці у Херсонській області провели заключний роз’яснювальний семінар для платників податків району. У заходу взяли участь понад 50 суб’єктів господарювання, яких цікавила тема новацій у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

  У вступній промові семінару начальник Генічеського управління Лариса Медведєва подякувала всім платникам податків та громадянам за cумлінне ставлення до сплати податків та зборів 2019 року, побажала нових успіхів та сталого розвитку підприємницької діяльності у новому році.

Під час цікавої дискусії – діалогу платники дізналися про лібералізацію правила для бізнесу, який працює легально, та суттєві переваги запровадження програмних РРО. Більше того, законодавчими змінами для другої групи фізичних осіб-підприємців – платників єдиного податку з 01.01.2021 року передбачається збільшення ліміт річного обсягу доходу з 1,5 до 2,5 мільйонів гривень.

Важливою та корисною стала інформація про те, що останні актуальні роз’яснення новозмін податкового законодавства, інструкції та відеороз’яснення провідних спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастопол із серії інформаційних вебінарів «Кожному платнику -власний консультант!» можна дивитися :

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН