Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХДУ отримали дипломи магістрів

27 грудня в Херсонському державному університеті у дружній факультетській атмосфері відбулося святкове вручення дипломів випускникам магістратури факультету Комп’ютерних наук, фізики та математики спеціальностей Середня освіта (фізика), Середня освіта (математика), Комп’ютерні науки, Інженерія програмного забезпечення.
Цього року факультет випустив унікальну спеціальність “Інформаційні системи та технології”, яка є результатом міжнародного проекту і нещодавно пройшла акредитацію за новою процедурою. Випускники цієї спеціальності отримали сертифікати за успішне завершення навчання, а в кінці січня отримають свої довгоочікувані дипломи.

Теплі слова і щирі побажання випускникам висловили ректор університету Олександр Співаковський, декан факультету Наталія Кушнір, завідувачі кафедр Володимир Песчаненко, Тетяна Гончаренко, Володимир Таточенко, куратор групи 211М Наталія Куриленко.

Навзаєм випускники звернулися до своїх викладачів і наставників. Вони щиро подякували їм за докладені зусилля, терпіння, батьківську турботу і отримані знання, побажавши подальшої наснаги у роботі і творчого натхнення.

Наприкінці урочистостей за традицією на всіх очікувала пам’ятна фотосесія.
Від щирого серця бажаємо нашим любим випускникам здійснення заповітних мрій та успіхів у науковому та професійному зростанні!

Телеграм-канал ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН